Merken worden sterk door aandacht

Zó groeien merken sterk!

Merken worden sterk door aandacht. Dagelijkse aandacht voor de juiste positie en waarde. Aandacht voor klanten en de klantreis. Dat vraagt om strategische marketing en verbindende creaties. Bij DailyBrand begrijpen we dat als geen ander. Zijn erdoor gefascineerd. Iedere dag opnieuw.

Onze taak is het succesvol vormen én vormgeven van merken. Daarbij gaat het dus om de succesvolle koppeling van een krachtige merkstrategie en doordachte creatieve vormgeving. Het innerlijk, uiterlijk en gedrag dienen namelijk perfect op elkaar aan te sluiten. Het merk dient daarnaast een geloofwaardige, onderscheidende en relevante positionering te hebben in relatie tot andere aanbieders. Daartoe hanteert DailyBrand haar uitgekiende en bewezen 5-stappenmodel.

Concrete stappen voor sterke merken
Door deze stappen consequent, aandachtig en gepassioneerd te doorlopen, ontstaat een uniek domein/ gedachtengoed waarop vervolgens het communicatiehuis gebouwd kan worden.

Kortom, bij DailyBrand bouwen we een merk met heel concrete bouwstenen. We zijn merkenbouwers van huis uit!

De DailyBrand Journey
Vervolgens zorgen we er samen met jou voor dat klanten de weg vinden naar jouw merk. Daartoe is het van belang om te achterhalen welke klantreis zij maken. Hierin inzicht verkrijgen vormt één van de onderdelen van onze aanpak. Uiteraard bekijken we aansluitend hoe onze opdrachtgever het beste in die reis geïntegreerd kan worden.

Natuurlijk moet dat ook onderhouden en geoptimaliseerd worden. On- en offline, met bewijslast, content, data, sociale media, SEO en SEA, verpakkingen, brochures, direct mails, webshops, aanvullende branding, actieve reclame, et cetera.

Dagelijks aandacht voor de juiste positie

Benieuwd naar ons totale proces, oftewel onze eigen Brand Journey (het 5-stappenmodel)?

Afhankelijk van wie je wilt zijn, weet je met wie je concurreert

Klanten

Your Daily Brand Activators zetten zich dagelijks gepassioneerd in voor vele nationale en internationale opdrachtgevers. Enkele opdrachtgevers op een rij:

Ook met de DailyBrand Activators werken?

Bel of mail ons gerust! 073 61 01 044info@dailybrand.nl