Dromen over

nieuwe oplossingen

en kansen

Voor merken die mensen in beweging willen zetten…

Merken doen wat met mensen. Ze zijn zichtbaar, beklijven, voegen toe, verbinden en maken dromen waar. Kortom, sterke merken zetten mensen emotioneel en fysiek in beweging. Dat vormt dan ook de focus binnen DailyBrand. Wij inspireren onze opdrachtgevers en hun merken doorlopend opdat zij dagelijks kunnen verbeteren en verrassen. Daarom dromen wij steeds weer over nieuwe oplossingen en kansen. En als we wakker worden, dan gaan we ermee aan de slag. Zo houden we alles en iedereen in beweging, en zijn we onbetwist ‘your daily brand activators’.

Achter de schermen én dichtbij de mensen

Wil jij van jouw label een sterk merk maken? Of wil jij jouw merk verder versterken? Versterken op een manier die past bij jou en jouw huidige en toekomstige klanten/ relaties?

Merken en ideeën worden door ons sterk en zichtbaar gemaakt. Daarbij houden we voortdurend focus op menselijk gedrag. Daar betrekken wij nieuwe inzichten verkregen uit neuromarketing bij, evenals veranderend consumentengedrag en sociaal-maatschappelijke invloeden. 

Ook laten wij ons inspireren door nieuwe verdienmodellen, verdergaande digitalisering en unieke on- en offline kansen. Als DailyBrand-ers werken we vanuit ’s-Hertogenbosch weliswaar achter de schermen, maar altijd dichtbij én voor mensen. Hoe we dat precies doen? Bekijk onze diensten! En wil je meer weten, bel dan met
073 6101044 of mail naar
info@dailybrand.nl.

Onze diensten

Our dreamteam!

Bijzondere merken ontstaan, en worden onderhouden door bijzondere ideeën. Bijzondere ideeën worden ontsproten aan het brein van bijzondere mensen. Binnen het team van DailyBrand Den Bosch komen deze mensen samen. Stuk voor stuk professionals die excelleren in hun vakgebied. Vakmensen die van betekenis willen zijn voor opdrachtgevers. Tezamen vormen we het ideale merkenbureau/ brandingbureau, positioneringsbureau, marketingbureau, reclamebureau, creatief bureau, internetbureau, data analyse-bureau, leadgenerator-bureau en social media bureau in één. Oftewel; voor complete brand activation!

Sandy Bax

Deze art director is beeldbepalend. Vertaalt strategieën naar heldere, overtuigende on- en offline creaties. Heeft zowel een flinke dosis kennis van vormgeving, als van marketing. Daardoor verwezenlijkt zij ongekend aansprekende communicatieoplossingen.

Merel Top

Deze duizendpoot weet als geen ander raad met de sociale media. Doorziet feilloos de mogelijkheden en kansen per platform. Beschikt over een heel vlotte pen en weet perfect welke content scoort.

Kaya Viscaal

Bevlogen vormgever en dtp-er. Enorm gemotiveerd om mooie, en bovenal effectieve visuele producties te realiseren. On- en offline communicatietools, in- en exterieurs, art… Kaya creëert en realiseert.

Arend-Jan Top

Deze marketeer heeft aan de wieg gestaan van vele nationale en internationale merken. Daaraan gingen vaak nieuwe businessinzichten vooraf. Het resultaat; merken met echte toegevoegde waarde, onderscheidend vermogen en een hoge relevantie.

Frans Urbanski

Ervaren én gepassioneerd grafisch vormgever. Doorziet de hogere doelstelling van visualisaties en zorgt ervoor dat iedere productie daaraan bijdraagt. Zo creëert hij zowel heel esthetische als effectieve communicatietools.

Robert van Boxtel

Begrijpt de online wereld als geen ander. Is een slimme webdeveloper met veel inzicht én kennis van SEO en SEA. Ziet kansen op internet die voor vele anderen onopgemerkt blijven. Zorgt ervoor dat opdrachtgevers voorop lopen.

Nelleke Golverdingen

Verzorgt de administratie. Onderhoudt ook de contacten met relaties over alle financieel-administratieve processen. Werkt heel methodisch en is punctueel op alle onderdelen.

Pim Ruigrok

Een zeer hoog aangeschreven trainer en coach van commercieel personeel, en tevens breinpositioneerder. Volgt alle ontwikkelingen op het terrein van neuromarketing, branding en communicatie. Weet dat ook feilloos te vertalen naar concrete toepassingen.

Ook met de DailyBrand Activators samenwerken?

Bel of mail ons gerust! 073 61 01 044info@dailybrand.nl