SEO. Van de naam alleen al krijgen veel mensen de kriebels. En dan niet in positieve zin. Onduidelijk technisch gedoe waar je het liefst helemaal niets mee doet. Mogelijk omdat je niet zo goed weet wat het precies inhoudt óf omdat je gewoonweg niet wilt toegeven aan de hebzucht van Google. Maar je ziet andere bedrijven wel veel nieuwe bezoekers binnenhalen. Bezoekers die jij misloopt. En daar baal je stiekem toch een beetje van, toch?!

Meer succes uit jouw website

We zien dat de SEO van een website vaak onbewust genegeerd wordt. Het is een beetje mens-eigen om de dingen die we vaag vinden, en dus niet goed begrijpen, links te laten liggen. Niet doen! Met een goed doordachte SEO haal je namelijk veel meer succes uit jouw website en dus ook uit jouw merk of bedrijf.

De zoeker écht begrijpen

Waar anderen SEO als alleen een technisch ding ervaren, zien wij dat toch anders. Sterker nog, wij vinden dat het technische aspect hiervan wordt overschat. Een sterke SEO draait volgens ons namelijk om de moeite die gedaan wordt om écht iets neer te zetten dat boven het verhaal van de concurrentie uitsteekt. Iets unieks dat de interesse van de zoeker weet vast te houden. Iets dat makkelijk te lezen is. Iets waarmee je op de behoeften van de zoeker inspeelt. Om dit te kunnen bereiken is het noodzakelijk om de zoeker te begrijpen. Écht te begrijpen. En dat lukt alleen wanneer je eenvoud in de complexiteit herkent en onderwerpen begrijpelijk en op een leuke manier uit weet te leggen. Kortom; wanneer je het vak écht beheerst.

Wat jij precies moet doen?

Wil je jezelf dan toch eens overgeven aan een doordachte SEO? Ja? Hoe kom je dan te weten wat je precies moet doen? Dat kunnen wij je in normaal Nederlands – dus zonder vage termen – uitleggen. Geheel vrijblijvend. Doen we graag. Én daar krijg je dan ook nog een lekkere bak koffie of thee bij. Een afspraak maken kan heel eenvoudig via ons contactformulier of bel naar
073 6101044 nu je je telefoon toch al in je hand hebt!