We maken
ideeën verrassend
zichtbaar

Professionele website laten maken

Het belang van een goede website is eenieder bekend. Maar hoe realiseer je nu een professionele website die aan alle moderne eisen voldoet? Daarbij gaat het niet alleen om technische functionaliteiten, vindbaarheid en veiligheid. Het gaat zeker ook om het over de bühne brengen van de uniciteit van de organisatie en/ of het merk. En om het in beweging zetten van de bezoeker. Deze dient namelijk tot de beoogde actie aangespoord te worden. Bovendien kan de site wellicht het bestelproces vereenvoudigen of op andere wijze het dienstverleningsconcept versterken. Een site is dus nooit zomaar een site. Bij DailyBrand komen dan ook meerdere specialisten bij elkaar om voor jou de perfecte site te bouwen.

Meer bezoekers en leads

Wij bouwen dynamische, responsive sites die doen waar het om begonnen is. Ze zijn bovendien gemakkelijk te onderhouden. De oplevering geschiedt binnen de vastgestelde tijd en binnen budget. Niet alleen beschikken wij al vele jaren over ervaring met de bouw van websites maken, ook weten wij hoe je met de website substantieel meer bezoekers en leads krijgt. Hierbij gaat het om het optimaliseren van de website en de inzet van diverse kanalen die veel leads opleveren. Door DailyBrand gebouwde sites leveren je daardoor veel meer op. Dat verklaart ook waarom DailyBrand doorlopend corporate- en actiesites ontwikkelt voor vele MKB-ers, multinationals en overheden.

Wil je een professionele website laten maken? Neem dan voor een vrijblijvend onderhoud contact op via 073 6101044 of stuur een mail naar info@dailybrand.nl

Starten met webdesign

Na de inventarisatiefase, waarbij we je het hemd van jouw lijf vragen, volgt de fase van ontwerp, techniek en online marketing. Alles wat jij nodig hebt om online succes te behalen… wij hebben het onder één dak. Bij ons kun je vertrouwen op webdesign waar je bezoekers flink door verrast worden. En met functionaliteiten die perfect aansluiten bij eerder geformuleerde wensen en eisen.

Bij DailyBrand ontwerpen, ontwikkelen, hosten en onderhouden we websites en applicaties. Dat doen we op basis van duidelijke en transparante afspraken. Daarom houden we het graag simpel en overzichtelijk. Wij ontwerpen professionele websites die perfect passen bij de organisatie/ het merk en bovenal de doelgroep. Onze designs zetten de doelgroep in beweging doordat ze emotioneel verbinden. Ze bereiken en bovenal raken ze de bezoeker. De sites werken feilloos op mobiel, tablet en pc. Natuurlijk zijn ze geoptimaliseerd voor Google.

Wij bouwen websites in WordPress zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt beheren. Het zorgt er ook voor dat je flexibel bent en je website echt in kan zetten als leadgenerator.