YOUR DAILY
BRAND
ACTIVATORS

Strategische
marketing en
verbindende creaties

Your DailyBrand activators

Bij DailyBrand creëren we ongelofelijk verrassende campagnes die jouw merk naar een hoger niveau tillen. Onze expertise ligt in positionering, marketingcommunicatie, branding en employer branding. We beginnen met een diepgaand begrip van de merkidentiteit en marktpositie. Onze creatieve strategieën zorgen er vervolgens voor dat jouw merk opvalt en een blijvende indruk achterlaat.

Baanbrekende ideeën
In marketingcommunicatie gebruiken we baanbrekende ideeën en innovatieve technieken om de boodschap op een verfrissende en memorabele manier over te brengen. Voor branding ontwikkelen we een unieke visuele en verhalende identiteit die resoneert met jouw doelgroep en de kernwaarden van het merk benadrukt.

Iedereen in beweging
Op het gebied van employer branding zetten we jouw bedrijf neer als een aantrekkelijke werkgever (vanuit werkelijke waarden), door inspirerende verhalen te vertellen en authentieke ervaringen te delen. Bij DailyBrand zorgen we ervoor dat elke campagne niet alleen verrassend is, maar ook effectief en doelgericht, waardoor jouw merk/ organisatie groeit en bloeit. Zelfs in een uiterst competitieve markt. Vanuit DailyBrand zetten we namelijk iedereen in beweging.

Merken worden sterk door aandacht. Dagelijkse aandacht voor de juiste positie en waarde. Dagelijks ook aandacht voor de klant en klantreis. Dit vraagt om strategische marketing en verbindende creaties. Welkom bij DailyBrand.

DailyBrand team

Arend-Jan Top

merkenbouwer/ marketeer/ partner

Deze marketeer heeft aan de wieg gestaan van vele nationale en internationale merken. Daaraan gingen vaak nieuwe businessinzichten vooraf. Het resultaat; merken met echte toegevoegde waarde, onderscheidend vermogen en een hoge relevantie.

Sandy Bax

art director/ partner

Deze art director is beeldbepalend. Vertaalt strategieën naar heldere, overtuigende on- en offline creaties. Heeft zowel een flinke dosis kennis van vormgeving, als van marketing. Daardoor verwezenlijkt zij ongekend aansprekende communicatieoplossingen.

Pim Ruigrok

employer branding specialist

Deze strategisch architect voor onderscheidende employer branding volgt alle ontwikkelingen op het terrein van HRM, de arbeidsmarkt, neuromarketing, branding en communicatie. Weet dat ook feilloos te vertalen naar concrete oplossingen.
Samen komen we tot baanbrekende ideeën en memorabele oplossingen

Frans Urbanski

brand designer

Ervaren én gepassioneerd grafisch vormgever. Doorziet de hogere doelstelling van visualisaties en zorgt ervoor dat iedere productie daaraan bijdraagt. Zo creëert hij zowel heel esthetische als effectieve communicatietools.

Merel Top

content creator

Deze duizendpoot weet als geen ander raad met de sociale media. Doorziet feilloos de mogelijkheden en kansen per platform. Beschikt over een heel vlotte pen en weet perfect welke content scoort. Begrijpt ook goed wat er speelt bij de generatie Z.

Robert van Boxtel

webdeveloper

Kent de online wereld op zijn duimpje. Is een slimme webdeveloper met veel inzicht én kennis van SEO en SEA. Ziet en ontwikkelt kansen op internet die voor vele anderen onopgemerkt blijven. Zorgt ervoor dat opdrachtgevers succesvol voorop lopen.

Nelleke Golverdingen

administratief medewerkster

Verzorgt de administratie op betrokken wijze. Onderhoudt ook de contacten met relaties over alle financieel-administratieve processen. Werkt heel methodisch en is punctueel op alle onderdelen. Altijd een rots in de branding.

Afspraak maken?

Benieuwd naar de kansen die er liggen voor jouw organisatie en/of merk? Even ‘een boompje opzetten?’ Laten we snel afspreken. Kan op jouw locatie of bij ons.