Marc Lammers als spreker op de Nationale PositioneringsdagDe wereld verandert snel en bedrijven dienen daarop te anticiperen. Mede daardoor is het belang van een zorgvuldige positionering flink toegenomen. Bewustwording is noodzakelijk, alvorens u concrete stappen kunt ondernemen. Daarom vindt op dinsdag 18 oktober 2011 de eerste Nationale Positioneringsdag in ’s-Hertogenbosch plaats. Een dag waarbij ondernemers, marketeers, reclamemakers, formulemanagers en andere beslissers vanuit het bedrijfsleven en overheden de materie goed leren doorzien. Er wordt daarbij niet enkel gekeken naar de positionering zelf. Factoren die essentieel zijn voor de positionering worden hierin betrokken. Eén van de belangrijkste aspect hierbij is de veranderende toekomst. Wat voor effect heeft dit op organisaties? En vooral; hoe gaat u hiermee om?

Wat kunt u nog meer van deelname aan de Nationale Positioneringsdag verwachten?
Aan het begin van de dag ontvangt ieder een persoonlijke positioneringsroute. Deze route brengt u als bezoeker door diverse werelden. Tijdens uw bezoek aan één van deze werelden staat een thema centraal. Aan de hand van dit thema worden drie verschillende workshops gegeven van circa 25 minuten. De diversiteit van deze workshops is enorm. Dit maakt het programma zeer variërend, waardoor het eenvoudig blijft om uw aandacht erbij te houden.

Mede door uw actieve bijdrage, voorafgaand en tijdens het evenement, kan er antwoord worden gegeven op individuele vraagstukken. Daarnaast zult u met een veelheid aan inspiratie en nieuwe inzichten voldaan huiswaarts keren.

Marc Lammers is als succesvolle bondscoach van het Nederlands damesteam hockey één van de bekende sprekers tijdens de Nationale Positioneringsdag. Tijdens deze dag zal hij zijn ervaringen m.b.t. focus en coaching met u delen. Door toepassing van interactie, ervaart u zijn presentatie als levendig en zelfs emotioneel. Marc vertelt onder andere waarom veranderingen juist kansen bieden. Een waarom het niet aanpassen in een dynamische omgeving leidt tot achteruitgang.

Wilt u ook nu de eerste stap maken naar de toekomst? Dan heeft u geluk. Er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar voor dit unieke evenement. Beweeg de toekomst, en schrijf u in nu het nog net kan! Ga naar www.nationalepositioneringsdag.nl of neem contact op met DailyBrand.