Heeft u ze begin dit jaar gemaakt? Zijn ze nu al jammerlijk mislukt? Of bent u er door eerdere ervaringen niet eens meer aan begonnen? Ik doel natuurlijk op goede voornemens. De reden dat ik het nu vraag is dat we na ruim een maand in het nieuwe jaar de balans kunnen opmaken. Bent u nog wekelijks te vinden in de sportschool? Houdt u op andere vlakken uw gezondere leefstijl vast? Doet u nog steeds, of juist niet, wat u een maand geleden met uzelf heeft afgesproken?

Bij een nieuw jaar hoort bij velen ook vernieuwing, verbetering en verandering. Ook op het werkvlak is het goed om eens te kijken naar wat er vatbaar is voor verbetering. Als u geen idee heeft wat er hierin nog te verbeteren is, wil ik graag zo vrij zijn u te voorzien van ongevraagd advies. Een advies met een duurzaam karakter…

Door onze opdrachtgever Van Munster Recyclers, en het magazine ‘Inzicht’ dat we in coöperatie met elkaar maken, ben ik me persoonlijk steeds meer bewust van de veranderingen op het gebied van (sociaal) maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en het milieu. Vanuit haar expertise afvalverwerking, kijkt Van Munster ook steeds meer naar de bron. Kleine veranderingen aan het begin van de keten, worden grote verbeteringen op het eind. Dat werkt echt zo. Ik wil u dan ook oproepen om dit jaar het verschil te maken. Want een duurzame samenleving vraagt om verandering.

De Duurzaamheids App, die wij voor Van Munster hebben ontwikkeld, geeft nóg meer inzicht in uw kansen op het gebied van MVO, uw afvalstromen en wat er nog valt te winnen. U vindt deze in de App Store en via Google Play. Gratis, maar zeker niet voor niets.

Ik wens u heel veel nieuwe energie, en inzichten, toe!