YOUR DAILY
BRAND
ACTIVATORS

Laat zien wie je bent met de tshirtOS

De huidige technologie is al veel verder dan dat wij denken. Af en toe mogen we in de keuken van de Japanners kijken en dan krijgen we pas echt een idee van wat we nog kunnen verwachten op technologisch gebied. In Nederland hebben we ook een primeur te pakken. Een primeur die onlangs werd gerealiseerd door de samenwerking tussen verschillende bedrijven. Het betreft hier het zogenoemde tshirtOS. Deze valt aan te sturen via een iOS app.

Omdat het t-shirt beschikt over maar liefst 1024 leds, kun je werkelijk van alles op het t-shirt weergeven. Geloof het of niet; op dit moment is het al mogelijk om social media berichten te tonen, evenals afbeeldingen. Zelfs muziek kan visueel gemaakt worden. Ik verwacht dat dit soort producten een grote rol gaan spelen in hoe we ons presenteren. Met name jongeren zullen het een boeiend product vinden. Op dit moment heeft deze vernieuwende technologie en haar campagne al verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Lovie award en twee FWA awards.

De aandacht voor het project is zo overweldigend, dat de bedenkers en makers van de tshirtOS bestuderen hoeveel animo er nu daadwerkelijk voor het product bestaat. Mocht dit groot genoeg zijn, dan kunnen we deze tshirtOS snel op straat tegenkomen. Het is een nieuw eigentijds product en uniek in zijn soort. Wat essentieel is, is dat het grote publiek ermee bekend raakt. Omdat er nog geen andere aanbieders zijn, ligt de markt open…

Bekijk de video om een impressie te krijgen van de tshirtOS.

Gratis magazine