Vanaf nu is de DuurzaamheidsApp van Van Munster Recyclers gratis verkrijgbaar in de AppStore, voor Android en iPhone. Een unieke app, ontwikkeld en gerealiseerd door DailyBrand, waarmee gebruikers heel veel meer rendement uit hun afval zullen gaan halen.

Dankzij de Waste Exchange op de DuurzaamheidsApp kan men direct zien wat de actuele opbrengst van een bepaalde afvalsoort is. Misschien komt deze waarde geheel overeen met de verwachtingen, en wil me het afval direct aanbieden. Het kan ook zijn dat de persoon in kwestie liever wacht, met de kans op een positieve ontwikkeling van de waarde van een bepaalde afvalsoort. In dat geval kan de gebruiker bepalen bij welke opbrengst deze een seintje (pushbericht) zal ontvangen zodra die waardestijging zich ook daadwerkelijk voordoet! Zo kan men het afval altijd goed getimed aanbieden en het maximale rendement eruit halen. Dat is precies wat Van Munster Recyclers met haar nieuwe positionering claimt: ‘samen laten wij uw afval maximaal renderen!’

Mede dankzij de app slaagt Van Munster Recyclers erin om de bewijslast te leveren die de claim geloofwaardig en betekenisvol maakt. De app is volledig uniek in zijn soort en beschikt over meerdere functionaliteiten, waaronder een foto-upload en een test. En scoort men goed in die test, dan kan het resultaat direct via de social media gedeeld worden!

Ga dus snel naar de AppStore en laat u door de DuurzaamheidsApp inspireren. Want een goede app kan dus zelfs het verlengstuk van uw gedachtengoed zijn.