YOUR DAILY
BRAND
ACTIVATORS

The story of Zicht

Aangename emoties rondom verzekeringen met het thema ‘gelukkig geregeld’…
Juist als bedrijf dat ‘low interest’-producten aanbiedt, willen we de harten van onze klanten raken.

Met meer dan honderd jaar ervaring en circa vijfhonderd medewerkers behoort Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs tot de grootste assurantiekantoren van Nederland. Als onderdeel van de NN Group (Nationale-Nederlanden) geeft Zicht inzicht en advies bij financiële risico’s. De landelijke organisatie heeft het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Het persoonlijke advies en de financiële producten die aansluiten bij iedere fase van het (zakelijk) leven maken van Zicht een zorgvuldige en betrokken dienstverlener. Daardoor kunnen klanten zich richten op die dingen waar het écht om draait. Met passie ondernemen, een mooie reis maken of aangenaam wonen: bij Zicht is het ‘gelukkig geregeld’.

Als facilitator van ‘gelukkig geregeld’ valt Zicht op in de verzekeringssector. Ook letterlijk. DailyBrand heeft de ontwikkelde positionering gevisualiseerd met beelden die een bepaald thema of een levenssituatie laten zien. Bijvoorbeeld de werknemer die zijn zaken op orde wil hebben. Ook in de privésfeer: hij staat voor zijn huis en zijn kinderen naast hem. Het menselijke en persoonlijke verhaal vormt de basis.

Samengestelde beelden
“Wij zijn enorm enthousiast over deze positionering”, vertelt Juliette Klok van Zicht adviseurs. “De samengestelde beelden zijn uniek in onze sector. Daarnaast gebruiken we opvallende symbolen zoals de klaver en de getekende bloem. In de getekende wolk staat de pay-off, aangepast aan de verschillende thema’s. ‘Gelukkig wonen’, ‘gelukkig later’, maar ook bijvoorbeeld ‘zorgeloos geregeld’.”

De harten van klanten raken
De huisstijl staat aan de basis van een positionering waarin het menselijke aspect centraal staat. Juliette: “Juist als bedrijf dat ‘low interest’-producten aanbiedt, willen we de harten van onze klanten raken. DailyBrand heeft onze persoonlijke boodschap superknap uitgewerkt en gezorgd dat wij ons hiermee nadrukkelijk kunnen onderscheiden op een wijze die bij ons en onze stakeholders past.”

Afspraak maken?

Benieuwd naar de kansen die er liggen voor jouw organisatie en/of merk? Even ‘een boompje opzetten?’ Laten we snel afspreken. Kan op jouw locatie of bij ons.