YOUR DAILY
BRAND
ACTIVATORS

The story of Arjan Brok

De tuin als verlengstuk van welbevinden en gezondheid…
Van generieke productaanbieder naar specialist in buitenwelzijn…

Iedereen geniet van het buitenleven, toch? Van balkon tot uitgebreide tuin: buiten zijn doet ons allen goed. Het draagt bij aan ieders welbevinden en de gezondheid. Daarom is het ook zo belangrijk om dé buitenomgeving te creëren die bij opdrachtgevers, hun gezinssituatie en woonomgeving past. Veel groen of bestrating, een tuinhuis of veranda, een terras of zitkuil, zwembad of allemaal? Het vakkundige team van Arjan Brok zorgt ervoor! Van ontwerp tot uitvoering en van onderhoud tot restyling… Dat wordt ‘natuurlijk genieten’. En dat is precies de bedrijfsmatige en communicatieve route die DailyBrand deze professionele Brabantse hoveniers voorhield. Zo werd de slag gemaakt van tuinproduct naar inspirerend gedachtengoed. Dat is tegelijkertijd de slag van generieke productaanbieder naar specialist in buitenwelzijn. Een eigen domein met aanvullend perspectief. DailyBrand tekende ervoor.

Natuurlijk genieten
De tuin wordt steeds meer gezien als een verlengstuk van het binnenleven. Of het nu om een grote of een kleine tuin gaat of mét of zonder zwembad… het moet bij de desbetreffende opdrachtgever en diens levensstijl passen. Dat vraagt om het oog van een professionele tuinarchitect. Arjan Brok is die specialistische tuinarchitect die, naast het maken van een esthetisch tuinontwerp, alles ook kan vertalen naar een functioneel plan. En passend binnen de gestelde budgettaire mogelijkheden. Op advies van DailyBrand is hier een waarde aan toegevoegd: oog voor individueel welbevinden. Harmonie in de tuin gaat namelijk ook over de wijze waarop iemand tot rust kan komen, ten volle van zijn/haar natuurlijke omgeving kan genieten, welke persoonlijke ingrediënten daarvoor nodig zijn en hoe dit binnen alle door de opdrachtgever gestelde kaders gerealiseerd kan worden. Het resultaat van dat alles: natuurlijk genieten.

Groeien en bloeien
Door DailyBrand wordt jaarlijks een communicatieplan opgesteld waarin de communicatieve aandachtsgebieden en tools geduid worden. Een helder en compact plan waarin de te verwezenlijken doelstelling op korte en lange termijn weergegeven zijn, met welke inhoud en bedrijfsactiviteiten dit gerealiseerd kan worden en welke communicatietools – én de mate van inzet ervan – aanbevelenswaardig zijn. Het geheel wordt gecompleteerd met een budgetverdeling voor maximale effectiviteit. Na accordering vindt de planmatige uitvoering zijn weg en groeit en bloeit de onderneming onverminderd door.

Afspraak maken?

Benieuwd naar de kansen die er liggen voor jouw organisatie en/of merk? Even ‘een boompje opzetten?’ Laten we snel afspreken. Kan op jouw locatie of bij ons.