YOUR DAILY
BRAND
ACTIVATORS

Brand Design

Verrassend doordachte designs waarmee we mensen vooral in het hart raken

Mooi is goed, effectief is beter

Bij brand design is esthetiek vaak het eerste wat opvalt. Een mooi ontwerp trekt de aandacht en zorgt voor een positieve eerste indruk. Echter, bij brand design gaat het om veel meer dan alleen een aantrekkelijk uiterlijk. Effectiviteit speelt een cruciale rol in het succes van een merk. Een effectief design communiceert de kernwaarden en boodschap van het merk op een heldere en impactvolle manier. Het is gericht op het bereiken van de doelgroep en het bevorderen van herkenning en loyaliteit. Daar laten we ons vooral door leiden bij DailyBrand. Een mooi ontwerp kan indruk maken, maar als het niet functioneel is of de juiste emotie oproept, verliest het zijn waarde. Een effectief design zorgt ervoor dat het merk zijn doelen bereikt en een blijvende impact maakt op zijn publiek. Daarom is het belangrijk om bij brand design niet alleen te focussen op schoonheid, maar vooral op de effectiviteit van het ontwerp. En dat is precies wat de brand designers bij DailyBrand doen. Want resultaat telt, toch?!

Afspraak maken

Brand design is heel wat meer dan zomaar iets moois ontwerpen. Designs moeten de juiste merkboodschap uitdragen. Herkenbaar en consequent, zodat het merkgevoel herkend en erkend gaat worden.

brand-design-06-min
brand-design-05-min

Onvergetelijke ervaring 
Bij ons bureau maken we ideeën verrassend zichtbaar door creativiteit en strategie te combineren. We beginnen met een grondige analyse van jouw merk en doelgroep om unieke invalshoeken te vinden. Vervolgens ontwikkelen we creatieve concepten die de kern van jouw boodschap op een onverwachte manier communiceren. Aansluitend selecteren (en creëren) we een communicatiemix van tools. Tot slot voeren we het – al dan niet samen met jou als opdrachtgever en/of diverse externen- uit, monitoren de voortgang én dwingen we resultaten af.

Onthouden
Of het nu gaat om een opvallende campagne, een innovatieve social media strategie, of een betoverende visuele presentatie, we zorgen ervoor dat de boodschap niet alleen gezien, maar vooral onthouden wordt. We gebruiken de nieuwste technologieën en trends om jouw merk op de meest effectieve manier in de schijnwerpers te zetten. Door out-of-the-box te denken en te focussen op wat echt resoneert met jouw publiek, maken we van jouw ideeën een onvergetelijke ervaring.

brand-design-07-min

Ontvang nu het
inspiratiemagazine
Activate!

Vraag nu kosteloos de laatste editie van het magazine Activate aan, DailyBrands’ inspiratiemagazine voor iedereen die geïnteresseerd is in positionering, marketingcommunicatie, branding en/of employer branding. Laat je in beweging zetten door boeiende tests, cases en achtergrondinformatie.