lake-cycling-655×213

Lake Cycling

Een wereldmerk sinds 1982

Lake Cycling. Een wereldmerk sinds 1982. Haar lijst met succesvolle productinnovaties is meer dan indrukwekkend. Betere fietsschoenen worden er simpelweg niet gemaakt.

Vandaag de dag is de beste fietsschoen alleen niet meer voldoende. De kracht van aanbeveling én de voorkeur van de reseller zijn medebepalend. En juist daar viel er voor dit bijzondere werk nog veel te winnen. Uit onderzoek bleek dat de voorkeur van een reseller niet alleen gebaseerd is op de beste schoenen. Ook niet alleen op prijs en marge, zoals de critici zullen beweren. De reseller zoekt naar een partner die het hem eenvoudig maakt om te verkopen. Die hem/haar ondersteunt en beter en succesvoller maakt als reseller.

De gebruikers van de schoen waren en zijn veelal verstokte fans. Schoenen gaan een leven lang mee en worden zelfs na het actieve gebruik nog bewaard. Maar hoe vorm ik deze fans om tot actieve ambassadeurs?

Het antwoord werd gevonden in een claim die iedereen in de keten van fabrikant, distributeur, reseller tot gebruiker verbindt. Kies je voor Lake, dan ben je op weg naar jouw ultieme prestatie. De pay-off werd aangepast naar; the ultimate bikonnection. Op de website staat de gebruiker en zijn/haar ultieme prestatie centraal. Lake Heroes zijn het die inspireren en aansporen om zelf ook een geweldige prestatie te leveren.

LAKE_inzetNaast de website www.lakecycling.com introduceren we een eigen platform voor Lake fans. Na het registreren van je schoenen krijg je hier toegang tot een veelheid aan inspiratie en praktische tips. Je vindt er vrienden (zielsverwanten) die jou met trainingsschema’s en routes op weg helpen naar een verbeterde prestatie. Kortom het merk krijgt beleving en komt tot leven. Lake is daarmee veel meer dan alleen de beste schoen ter wereld!