BakkerM_header

Bakker Magnetics

Bakker Magnetics is een magneetleverancier sinds 1971.

Gespecialiseerd in het ontwikkelen, testen en produceren van magneetoplossingen. In de beginjaren stond de organisatie aan de basis van meerdere innovatieve magneetproducten. Het succes was groot. En dat bleef niet onopgemerkt. Ook niet voor de concurrentie. Deze is vandaag de dag ongekend. Daar komt bij dat ook de producent steeds vaker rechtstreeks wordt benaderd door de eindgebruiker. En ook de voornamelijk Chinese producenten openen zelf verkoopkantoren in het Westen. Het is aan de tussenschakels in de keten om haar meerwaarde en daarmee bestaansrecht te duiden.

De mogelijkheden van de permanente magneet zijn ongekend. Ook op plaatsen waar in eerste instantie niet aan een magneettoepassing wordt gedacht, kan een magneetoplossing nadrukkelijk uitkomst bieden. Zo realiseert een magneettoepassing bijvoorbeeld een enorme efficiencyverbetering bij het bouwen van veiligheidshekwerken rond het spoor. Waar een manuur in eerste instantie garant stond voor 6,25 meter hekwerk, wordt in datzelfde manuur nu 233 meter gerealiseerd!

Bakker Magnetics kent de mogelijkheden van de magneet als geen ander. Zij beschikt bovendien over het netwerk aan ketenpartners dat wil samenwerken. Dat samen wil innoveren. Dat samen wil investeren om samen meer business te maken. De pay-off werd aangepast naar; attract business.

BM_inzetOp de website staat het succes van de klant (en de klant van de klant) centraal. Hij/zij had een idee en deelde dit met Bakker Magnetics. Een haalbaarheidsonderzoek en een gezonde dosis Nederlandse handelsgeest maakt duidelijk of het een idee met potentie is. Aansluitend werd het netwerk met ketenpartners samengesteld om het samen tot een succes te maken. Bakker Magnetics kent en activeert het netwerk om samen succes te delen. Bijkomend resultaat is dat ketenpartners ook voor Bakker Magnetics nieuw potentieel aandragen. Kortom, het netwerk dat wil samenwerken biedt meerwaarde én toekomst.