Creatief social media redacteur/
content creator

Wie zoeken wij?

Social media vormen een steeds belangrijker communicatie- en promotiemiddel voor bedrijven, organisaties en hun merken. Informeren en activeren, daar het gaat om. En ook het genereren van meer online traffic is een dagelijkse uitdaging. Als social media redacteur ben jij hier volop mee bezig! Je ontwikkelt inspirerende en unieke content voor de verschillende online kanalen, rekening houdend met het unieke gedachtegoed dat onze opdrachtgevers en hun relaties bindt. Zo schrijf je aansprekende blogs en nieuwsberichten voor websites, berichten voor op social media en creëer je toepasselijk beeldmateriaal. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen uiteenlopende sectoren met bijzondere producten en diensten.

Wat kan jij?

Jij beschikt over ruim voldoende kennis van Photoshop en Indesign, bent volledig bekend met alle relevante social media kanalen waaronder Facebook, Istagram, YouTube, LinkedIn en Twitter. Bent werkelijk een creatieve denker en schrijver. Kan op basis van een brede, algemene doelstelling zelf tot een heel specifieke aanpak komen. Weet uit het beschikbare budget een maximale impact voor de opdrachtgever te realiseren. Bent bovendien een dynamisch collega. Ben je ook bekend met video editing en het programma Hootsuite, dan maak je ons extra blij. Bijzonderheden: de functie is voor minimaal 20 uur per week, maar als je meer uren beschikbaar hebt (of zelfs full time aan de slag kunt) dan is dat een optie. De werkzaamheden kunnen op onze locatie plaatsvinden, maar als het jou beter schikt ook vanuit jouw locatie. De vergoeding is passend bij de functie. Het is dan des te meer gemakkelijk als je over eigen hard- en software beschikt.

En nog even…

Heb jij onlangs een opleiding afgerond op het gebied van; marketing, social media, communicatie of grafische vormgeving, voldoe je echt aan de gestelde uitgangspunten én ben je op zoek naar een full time job met doorgroeimogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Werkervaring is niet per definitie nodig, we begeleiden je graag bij het vergaren van nieuwe kennis. Inzet en de wil om er een groot succes van te maken is wel evident. We kijken uit naar jouw reactie via martijn@dailybrand.nl