vacature grafisch vormgever DailyBrand

Ben jij die trotse Grafisch Vormgever?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gepassioneerde collega. Een trotse samenwerker met gevoel voor vormgeving en reclame. Je bent een flexibel, doortastend, ondernemend en inspirerend teamlid. Je werkt veel samen met onze art director, en dat onderling schakelen voor communicatietools van geweldige opdrachtgevers spreekt jou ook echt aan. Uiteraard draai jij je hand niet om voor de programma’s Indesign, Illustrator en Photoshop. Zou ook fijn zijn als je het nodige weet van design voor online media.

Vanzelfsprekend kun je bogen op een succesvol voltooide grafische MBO-opleiding, je hebt al enkele jaren ervaring opgedaan als vormgever bij een prima reclame- of ontwerpbureau, mogelijk ben je zelfs actief geweest als zzp’er. Per definitie ken je een hoge zelfredzaamheid en beweeg je gemakkelijk tussen de diverse lopende projecten door.

Van ons mag je alle inzet en tools verwachten om uit jezelf en je werk te halen wat erin zit. We zijn actief vanuit een inspirerende studio; een voormalig pastorie hartje Den Bosch. Het gaat om een betrekking voor minimaal 28 en maximaal 38 uur. De arbeidsvoorwaarden zijn zeker marktconform. Frequent kun je rekenen op een echte Bossche Bol van Jan de Groot.

Meer weten? Neem contact op met onze art director Sandy Bax via 073 6101044 of mail je CV, portfolio en eventuele toelichting naar sandy@dailybrand.nl